El jutge ha decretat llibertat sense fiança però amb càrrecs contra el regidor de Masquefa.
El jutge ha decretat llibertat sense fiança però amb càrrecs contra el regidor de Masquefa.
Masquefa

Imputat per dos delictes d'intent d'homicidi el regidor de Masquefa que va atropellar dos veïns

El jutge ha imputat el regidor de Masquefa dos delictes d'intent d'homicidi per haver atropellat dos veïns que havien retirat una bandera espanyola que ell mateix havia col·locat en una barana davant del consistori. Així ho ha pogut saber Catalunya Ràdio. A més, ha decretat llibertat sense fiança però amb càrrecs contra el regidor, Juan José García Mora, del partit independent Força Masquefa. El jutge l'ha imputat per dos intents d'homicidi després de corregir la seva decisió inicial, que era imputar-li només un delicte de lesions.

Catalunya RàdioActualitzat
El regidor de Masquefa ha quedat en llibertat provisional sense fiança però està imputat per dos delictes d'intent d'homicidi. Juan José García Móra ha declarat davant el jutge, que li ha imposat una ordre d'allunyament respecte de les dues víctimes agredides, la retirada del passaport i la compareixença cada cinc dies a la seu judicial.

Abans, l'Ajuntament de Masquefa ha anunciat que es presentarà com a acusació pública contra el regidor del grup Força Masquefa.

Provocador d'incidents als plens

L'alcalde del municipi ha dit, en declaracions a Catalunya Ràdio i TV3, que malgrat que el regidor ja havia protagonitzat diversos incidents als plens municipals ningú podia preveure que aquest diumenge actués com ho va fer.

Ara bé, ha anunciat que els grups municipals no pensen admetre cap més coacció d'aquest regidor.

La resta de membres de l'Ajuntament, de tots els colors polítics, han subscrit una declaració institucional de reprovació a García, exregidor del PP, i ja han anunciat que prendran mesures per inhabilitar-lo com a regidor.

García Mora va atropellar l'exregidor d'Urbanisme d'Independents per Masquefa Xavier Manuel i el veí de la localitat Jordi Isard quan van retirar la bandera espanyola que una estona abans havia penjat en una barana de la façana de l'Ajuntament sense permís.

Com a conseqüència de l'atropellament, i posteriors cops amb el pal de bandera, Isard està ingressat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell amb fractures obertes a la tíbia i el peroné esquerre.
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut