Barcelona

Forcadell: "Intentaré que sigui el Parlament de tots, malgrat que encara és una proposta"

L'expresidenta de l'ANC diu "estaria bé" que la CUP entrés a la mesa del Parlament

RedaccióActualitzat

L'endemà que Esquerra Republicana va proposar Carme Forcadell com a presidenta del Parlament, la número dos de la candidatura de Junts pel Sí i expresidenta de l'Assemblea Nacional Catalana ha insistit que es tracta d'una proposta i ha afegit que l'última paraula la té el Parlament i que cal ser prudents. Tot i apuntar que es precipitat fer-ho, ha dit a "El Matí de Catalunya Ràdio" que intentarà que sigui el Parlament de tots:

"Intentaré que sigui el Parlament de tots, malgrat que encara és precipitat, perquè és una proposta."

Per Forcadell, "estaria bé" que la CUP entrés a la mesa del Parlament, perquè "és una força molt important per al procés", i hi està del tot implicada, però destaca que és "una decisió que han de prendre ells, i ho respectem". L'expresidenta de l'ANC també ha recordat que la legislatura hauria de ser d'un màxim de divuit mesos, com marca el full de ruta.

Per Romeva, Carme Forcadell reuneix unes capacitats "inqüestionables" i "personifica el mandat democràtic". I ha afegit:

"El nom de la Carme genera grans consensos des de fa molt temps, amb capacitats demostrades inqüestionables. Això va de debò."

El cap de llista també ha assegurat que el nom de Forcadell "posa de manifest el repte de canviar de paradigma, de pantalla".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut