Puig, durant la trobada amb empresaris a Sant Fruitós del Bages
Puig, durant la trobada amb empresaris a Sant Fruitós del Bages
Sant Fruitós del Bages

Felip Puig veu "incompatibles" alguns aspectes dels programes de JxSí i la CUP

El conseller d'Empresa i Ocupació en funcions veu possible que el govern continuï en funcions durant "tres mesos" davant les dificultats per arribar a un acord

Actualitzat

El conseller d'Empresa i Ocupació en funcions i home fort dins de Convergència Democràtica, Felip Puig, ha obert la porta que el govern que presideix Artur Mas segueixi en funcions durant "tres mesos", davant les dificultats per arribar a un acord sobre la investidura entre Junts pel Sí i la CUP.

En un col·loqui empresarial organitzat per Esade, Puig ha constatat que els models econòmics que propugnen JxSí i la CUP són "molt diferents, en alguns aspectes incompatibles". El conseller en funcions ha defensat que "hi ha algunes línies vermelles" que la candidatura guanyadora de les eleccions del 27-S "no hauria de creuar" en la negociació amb la formació anticapitalista.

Puig ha assenyalat que, "almenys abans" de les eleccions del 20 de desembre, "no hi ha cap altra alternativa" a un acord de governabilitat entre JxSí i la CUP. La de Puig és una de les poques valoracions públiques que s'han fet fins ara de les converses entre JxSí i la CUP per constituir el nou govern.

Anar al contingut