Barcelona

Falange assegura que la manifestació d'Arenys no és cap provocació

Falange Española de las JONS assegura que la seva presència diumenge a Arenys de Munt no serà un acte de provocació, sinó que respondrà al "dret legítim" d'un partit polític "legal" a expressar la seva opinió. El secretari general del partit, Norberto Pico, en declaracions a l'ACN, ha denunciat que afiliats i simpatitzats de la Falange estan rebent amenaces per part de grups independentistes perquè no facin la manifestació.

Actualitzat
Falange Española està mobilitzant tots els seus afiliats perquè aquest diumenge 13 de setembre vagin a Arenys de Munt a manifestar-se en contra de la consulta popular sobre la independència de Catalunya. La convocatòria és a la plaça de Catalunya d'Arenys a dos quarts d'una del migdia.

A causa de les amenaces rebudes temen que el nombre de manifestants no sigui l'esperat. Segons Pico, un afiliat va ser agredit fa uns quinze dies per tres joves independentistes a Mollet del Vallès. El secretari general de Falange ha assegurat que els joves el van agredir i li van dir que el matarien si el trobaven aquest diumenge a Arenys de Munt.

Pico ha explicat que s'ha reunit amb els Mossos d'Esquadra per planificar la seguretat de la manifestació. Ha reiterat que la marxa és totalment pacífica i que s'ha insistit als seus militants que no responguin a cap provocació ni agressió. En cas de ser amenaçats o agredits, la resposta la donaran els Mossos.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut