Si en aquests Gaudí tots han guanyat, tots hi guanyem
Guillem Agulló

Estrena a València del film "La mort de Guillem", sobre l'assassinat de Guillem Agulló

Familiars i amics del jove assassinat han assistit a la preestrena de la pel·lícula dirigida per Carlos Marqués-Marcet que s'estrenarà el 2 d'octubre a TV3

Actualitzat

Després de passar pel Festival de Cinema de Màlaga, s'ha preestrenat a València "La mort de Guillem". El film narra l'assassinat del jove antifeixista Guillem Agulló, el dol de la família i la lluita per reivindicar-ne la memòria.

S'estrenarà el 2 d'octubre a TV3. A València ja s'ha pogut veure en un acte al qual, a banda de l'equip de la pel·lícula, també hi han assistit els amics i la família del jove assassinat.

 

Carlos Marqués-Marcet, director, explica que aquesta estrena és la més emocionant i intensa per compartir-la amb els amics i la família de Guillem.

"És una prova de foc, és una pel·licula en què tots ens hem deixat el cos i el cor, i esperen que sigui el primer pas perquè molta gent la senti seva."

 

Guillem Agulló va ser assassinat a ganivetades l'11 d'abril del 1993 per membres d'un grup neonazi valencià a Montanejos. Un cas que continua sent actualitat amb la publicació d'un llibre i la filmació de la pel·lícula de Carlos Marqués-Marcet, que reconstrueixen els fets.

 

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut