L'home vas ser condemnat per abusar sexualment de diversos menors de forma continuada (Mossos)

Enxampen en una masia aïllada a Alforja un pederasta fugit des de feia quatre anys

L'home, que ha estat detingut, vivia amagat en una masia que comptava amb diversos mètodes d'autoabastiment que li permetien el mínim contacte amb l'exterior

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a Alforja (Baix Camp) un home de 51 anys condemnat i buscat per delictes contra la llibertat sexual de menors i que s'havia escapolit l'any 2020.

Sobre ell pesaven diverses ordres de detenció --tant en l'àmbit espanyol com europeu-- que estaven en vigor des de l'any 2020, quan va fugir després de celebrar-se el judici. Se'l va condemnar per abusos sexuals a diversos menors d'edat comesos, de forma continuada, durant l'any 2015 al Vendrell. 

Reclòs per no ser descobert

Segons informa la policia catalana, el detingut vivia amagat i aïllat en una masia als afores de la població. Per no ser localitzat, l'home s'havia instal·lat en una casa amb plaques solars i altres mètodes d'autoabastiment que li permetien fer la seva vida amb el mínim contacte amb l'exterior.

Aquest dimecres, fruit de noves investigacions fetes des de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Reus, es va poder ubicar la masia on vivia l'home. Una informació clau que va precipitar un dispositiu policial immediat que, en menys d'una hora, va acabar amb la detenció de l'home.

El detingut passarà durant les pròximes hores a disposició judicial.

ARXIVAT A:
PolicialAssetjament sexual Agressió sexualMossos d'Esquadra
Anar al contingut