En estat greu una nena de 3 anys per una pastilla d'èxtasi que va trobar al parc

RedaccióActualitzat

La nena de tres anys que està ingressada a l'hospital després d'haver ingerit una pastilla d'èxtasi a Eivissa evoluciona favorablement, segons l'últim comunicat mèdic.

La menor continua ingressada a l'UCI pediàtrica de l'hospital de Son Espases, però el seu estat ha passat de crític a greu.

Els fets han passat aquest dijous al vespre. La Guàrdia Civil, que investiga el cas, ha confirmat que, com havien explicat els pares, la criatura es va empassar una pastilla que va trobar a terra al parc del Puig d'en Valls, a Santa Eulària des Riu. 

Segons el relat de la família, que passa les vacances a l'illa procedent de Rússia, es van adonar que la nena havia pres alguna cosa perquè tenia la boca taronja i poc després es va començar a trobar malament.

 

 

La nena la van portar inicialment a l'hospital de Can Misses d'Eivissa, però en veure'n l'estat es va decidir traslladar-la en helicòpter a l'Hospital de Son Espases de Mallorca. Ara està ingressada a la unitat pediàtrica de cures intensives.

L'èxtasi és una droga psicoactiva d'origen sintètic, amb propietats estimulants. Tot i que es pot consumir en diversos formats, la pastilla és la més habitual.

ARXIVAT A:
Drogues
Anar al contingut