Madrid

Els reis van donar suport a l'exdirectiu López Madrid quan va esclatar l'escàndol de les targetes opaques

Els missatges no sorprenen tant pel contingut com pel to

RedaccióActualitzat

L'escàndol de les despeses en targetes "black" per part de directius de Bankia ha esquitxat els reis d'Espanya. El digital "eldiario.es" publica els missatges de suport del rei Felip VI i la reina Letícia a l'exdirectiu Javier López Madrid, amic íntim del rei Felip, investigat per gastar-se més de 34.000 euros amb les targetes opaques.  

Els missatges, que la Guàrdia Civil va rescatar del mòbil de López Madrid, tot i que aquest els va intentar esborrar, es van enviar cinc dies després que transcendís que López Madrid s'havia gastat 34.807 euros amb les targetes opaques, uns missatges que no sorprenen tant pel contingut com pel to. Letícia escriu:

"Et vaig escriure quan va sortir l'article de les targetes de merda de LOC i ja saps què en penso, Javier.  Sabem qui ets, saps qui som, ens respectem. Ens coneixem, ens estimem, ens respectem. La resta, 'merde'. Un petó compi yogui (miss you!!!)".

L'empresari respon:

"Us ho agraeixo molt. En el futur tindré més cura, vivim en un país molt difícil i seré més conscient de la meva conducta."

Després intervé el rei Felip, al qual l'empresari identifica com a "PF PT", que seria "Príncep Felip, Particular":

"I tant! M'uneixo al xat, però prefereixo tenir una estona per parlar sense intermediació electrònica ni telefònica. Dinem demà? Una abraçada."

A la proposta de menjar amb el rei, però, l'empresari contesta immediatament:

"No puc, senyor, sóc a San Francisco. Torno diumenge, però si és necessari torno abans."

I el rei respon:

"Doncs clar que no, home. Era per parlar amb tranquil·litat. Quan tornis, en parlem. Una abraçada i disfruta una mica lluny d'aquest rebombori."

La fiscalia demana un any i mig de presó per a López Madrid per apropiació indeguda. El cas ja no està sota secret de sumari.

Anar al contingut