Aina Clotet, una de les premiades a l'edició d'enguany

Els Premis Zapping 2023 reconeixen tres produccions de 3Cat

La 29a gala, que s'ha fet a l'Auditori AXA de Barcelona, ha premiat l'actriu Aina Clotet i els programes d'Òscar Dalmau i Marc Ribas

RedaccióActualitzat

Aquest dimecres a la nit s'ha fet a l'Auditori AXA de Barcelona la gala d'entrega dels 29ns Premis Zapping, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. Uns premis que, entre altres, han reconegut tres produccions de 3Cat:

"Els contes de la Pinya", del SX3, presentat per Òscar Dalmau, que explica contes clàssics a la seva gossa perquè li costa dormir, ha recollit el Premi Valors. A través d'un ambient serè i atractiu, aquest programa ofereix un espai encantador per a la infància i una aposta per la cultura, les tradicions i l'entreteniment de qualitat.

Aina Clotet i Marcel Borràs protagonitzen la sèrie "Això no és Suècia" (3Cat)

L'actriu Aina Clotet ha estat distingida com a millor actriu pel seu paper a la sèrie "Això no és Suècia", que també ha coproduït.

El programa de temàtica culinària "Joc de cartes", que presenta Marc Ribas, s'ha emportat el guardó de millor programa d'entreteniment.

Els Premis Zapping reconeixen la qualitat dels productes audiovisuals fets al llarg del 2023. A diferència d'altres guardons, els Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i són les persones consumidores i usuàries les qui escullen els finalistes de cada categoria.

Així mateix, un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l'Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors i guanyadores.

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut