Peixos de llum en el mar de "Natura encesa" als Jardins de Pedralbes de Barcelona
Un dels escenaris màgics que es por descobrir als Jardins de Pedralbes

Els Jardins de Pedralbes es transformen en un bosc immersiu de llums i so per Nadal

"Natura encesa" es pot veure cada vespre i fins al 9 de gener: la llum, el so i i les figures d'animals es fusionen per transportar el visitant a una experiència màgica

Els Jardins de Pedralbes de Barcelona s'il·luminen cada vespre en "Natura encesa", un espectacle creat amb un milió de llums led i cent quilòmetres de cablejat, per capbussar-se en una experiència màgica i immersiva.

Quan es fa fosc, els jardins es transformen: la llum, el so i diverses figures d'animals es fusionen per transportar el visitant a espais inspirats en la natura.

Segons el director creatiu de la instal·lació, Felype de Lima, no es tracta d'un parc de Nadal sinó que "l'objectiu és fer una crítica mediambiental", ha dit. "En cada zona tenim crítiques al plàstic als mars, la contaminació a l'aire i al foc, com en els grans incendis que hi ha a l'estiu a tot el planeta."

Però és una de les propostes familiars per aquestes festes que ha obert les portes aquest dimarts i es podrà visitar fins al 9 de gener, de 6 a 10 de la nit, amb passis cada quart d'hora.

L'entrada val 12 euros per als adults i 9 i mig per a infants, joves i més grans de 65 anys.

Una altra proposta familiar per aquestes festes a Barcelona és la instal·lació  "Els Llums de Sant Pau", al recinte modernista de l'antic hospital. Inspirat en els parcs de Nadal a Europa, la trasformació de l'espai amb llums làsers, leds i mapping sobre els edificis, converteix la passejada en una experiència a través de la màgia del Nadal.

A Anglaterra el parc de Nadal es va fer famós el 2014 sota el títol "Christmas at Kew". A Alemanya, el Christmas Garden del Jardí Botànic de Berlín ha tingut un èxit aclaparador des de 2016, i també ha gaudit d'un gran èxit a ciutats com Stuttgart, Dresden o Münster. Ara a Barcelona, els organitzadors volen que es converteixi en una nova tradició a la ciutat.

ARXIVAT A:
NadalArtMedi ambient
Anar al contingut