NBA

Els 25 punts i 10 rebots de Gasol no eviten una nova derrota dels Grizzlies a La Piràmide

Tot i que no jugarà el partit de les estrelles el pròxim 9 de febrer a Atlanta, Pau Gasol continua fent actuacions d'autèntic "All-Stars". El jugador català ha tornat a ser el millor del seu equip amb 25 punts i 10 rebots però no ha pogut evitar una nova derrota dels Memphis Grizzlies, en aquesta ocasió contra els Seattle Supersonics per 95-83. El iugoslau Radmanovic, amb 29 punts, ha estat el botxí dels Grizzlies, que han perdut dos partits consecutius a la seva pista de La Piràmide.

Pau Gasol ha tornat a aconseguir unes bones estadístiques personals, però el seu equip ha estat derrotat de nou. Aquesta matinada, els 25 punts i 10 rebots del català no han servit per evitar la desfeta dels Grizzlies enfront els Seattle Supersonics per 83-95. Els de Memphis han dominat en el marcador durant la primera part, període en què Gasol ha aconseguit 13 punts amb un gran encert en el llançament. En el tercer quart, però, els Sonics han reaccionat. Rashard Lewis ha sumat 9 dels seus 22 punts en aquest quart. El iugoslau Vladimir Radmanovic ha estat el màxim encistellador del partit amb 29 punts, 19 dels quals a la segona part. Els Spurs de San Antonio han guanyat clarament els Pistons de Detroit per 108-76. Tim Duncan, amb 22 punts i 11 rebots, ha dominat dintre de la zona. En el seu segon any com a professional, el francès Tony Parker s'ha consolidat com el base titular dels texans. Aquesta matinada ha anotat 16 punts i ha donat 9 assistències. L'argentí Emmanuel Ginobili també intenta guanyar-se un lloc dins la rotació dels Spurs. Contra els Pistons ha anotat 6 punts. Els de San Antonio comencen ara una gira de nou partits fora de casa. Fins d'aquí a tres setmanes no tornaran a jugar a l'Alamodome.