Segona Divisió

El Terrassa cau derrotat per la mínima en la seva visita al camp de l'Albacete

El Terrassa va trencar la ratxa de cinc empats consecutius de la pitjor manera possible, amb una derrota, per 1 a 0, en la seva visita a l'estadi Carlos Belmonte d'Albacete. L'únic gol del partit el va fer Jesús Perera, "pichichi" de la Segona Divisió, en el minut 4 de la primera part. L'equip egarenc va notar les nombroses baixes i no va tenir en cap moment capacitat de reacció per buscar l'empat. Amb aquest resultat, els de Miguel Álvarez baixen a la dotzena posició de la classificació, amb 28 punts.

L'Albacete va aconseguir una victòria per la mínima (1 a 0) al Carlos Belmonte, sobre un Terrassa que, malgrat el seu bon joc, va veure com el conjunt local s'emportava els tres punts gràcies a un gol de Jesús Perera, aconseguit molt aviat. El partit va estar marcat per la protesta dels aficionats de l'Albacete contra el col·lectiu arbitral per l'actuació dels col·legiats en els últims partits del conjunt manxec. Clos Gómez i els seus assistents van ser rebuts amb cartolines vermelles i esbroncades quan van sortir al Carlos Belmonte. En el minut 4 de la primera part, Jesús Perera va marcar l'únic gol del partit. El Terrassa va intentar reaccionar, però gairebé no va tenir cap ocasió clara per empatar. Amb aquesta derrota, l'equip egarenc baixa fins a la dotzena posició, amb 28 punts.