Madrid

El temporal incrementa les trucades a telèfons mòbils

El temporal de fred i neu que es viu a Catalunya i també al centre i nord-est de la Península ha provocat problemes a aeroports, carreteres i trens, però en canvi ha tingut efectes positius per a les operadores de telèfon mòbil, que han confirmat que aquest divendres s'ha incrementat el volum de trucades. Tot i que l'activitat ha sigut molt major respecte a altres divendres, la xarxa ha funcionat amb normalitat i no s'han produït incidències per als clients.

Actualitzat
El telèfon mòbil segurament ha estat molt útil aquest divendres per als qui no han pogut sortir o arribar a l'hora al seu destí pel tancament de l'aeroport de Barajas, per als qui arribaven tard a la feina pels problemes a les carreteres o per als qui s'han vist afectats per altres problemes del temporal.

Prova d'això és que les operadores de telefonia mòbil han confirmat que aquest divendres s'ha disparat el volum de trucades respecte a altres divendres. Vodafone ha explicat que s'han registrat aquest divendres al matí un terç de trucades més que en un divendres normal. Telefònica ha comparat la situació a la nit de Cap d'Any i ha confirmat, com també ho ha fet Orange, que no hi ha hagut incidències a la xarxa tot i el major volum de trucades.
Anar al contingut