El Reial Madrid empata amb el Manchester United al Bernabéu (1-1) i Old Trafford decidirà

Emoció màxima en l'eliminatòria Reial Madrid-Manchester United. Els dos conjunts van empatar (1-1) en el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions al Bernabéu i, per tant, Old Trafford decidirà qui passa a quarts. Welbeck va obrir el marcador pel Manchester, però, al cap de mitja hora, Cristiano Ronaldo va empatar. Els dos equips van tenir oportunitats per incrementar el marcador, però les bones intervencions de De Gea i Diego López ho van impedir.

El Reial Madrid afrontarà la tornada a Manchester amb un 1-1 del Bernabéu. Els blancs, que van poder comptar amb Xabi Alonso tot i les molèsties al pubis, van sortir fulgurants i elèctrics al terreny de joc. Dues ocasions, poc després de començar, de Khedira i un pal de Coentrao van avisar els anglesos. Tot i que les primeres oportunitats van ser per als de Mourinho, el Manchester United es va avançar en el marcador. Welbeck, de cap, va enviar la pilota a la xarxa, en un córner que va executar Rooney, amb sortida dolenta de Diego López inclosa.

Al cap de deu minuts, Cristiano Ronaldo va fer l'1-1 en una rematada de cap molt plàstica després d'una centrada a l'esquerra de Di María. Amb l'empat, de nou, en el marcador, les ocasions es van succeir a les dues porteries, amb intervencions decisives dels dos porters, De Gea i Diego López, tant en la primera com en la segona part. Abans del descans, Welbeck va tenir una ocasió d'or en un xut que Diego López va aconseguir enviar a fora per molt poc.

En la represa, Van Persie va perdonar el que no està escrit en dues accions consecutives claríssimes. La primera va topar amb el travesser i la segona la va treure Xabi Alonso de sota els pals. Bones ocasions d'un costat i també de l'altre. Coentrao, amb un xut, va obligar De Gea a treure la pilota amb els peus en una rematada des de l'àrea petita. També Khedira la va posar a prova amb una canonada.

En el descompte, l'emoció va ser màxima. Fins a l'últim segon els dos equips van poder decantar la balança. Ronaldo no se'n va sortir en una acció recargolada dins de l'àrea i Van Persie va tornar a tenir el gol a les botes en un xut que Diego López va enviar a córner. L'àrbitre, Felix Brych, no va deixar fer el llançament de córner tan preuat pels anglesos i va xiular el final. L'1-1 no es va moure i Old Trafford decidirà qui accedeix als quarts de final de la Lliga de Campions.