La imatge de Travis Scott que encapçala l'àlbum que acaba de publicar, Utopia

El raper Travis Scott es converteix en casteller en un videoclip gravat a Tarragona

Les escenes gravades a la Tarraco Arena acompanyen la cançó "Sirens" i també formen part d'un llargmetratge que s'ha estrenat als EUA

RedaccióActualitzat

Un 4 de 9 amb folre és el protagonista del videoclip de "Sirens", una de les cançons l'últim àlbum de l'estrella mundial del rap Travis Scott.

Així s'ha pogut veure en un petit fragment que corre per les xarxes, malgrat que la producció encara no s'ha publicat en els canals oficials de l'artista.

El videoclip forma part d'una pel·lícula, titulada "Circus Maximus", que l'artista acaba d'estrenar en alguns cinemes dels Estats Units coincidint amb el llançament de l'àlbum musical.

Segons ha confirmat a TV3 la productora catalana Canada, que va ser l'encarregada del rodatge a Catalunya, el videoclip veurà la llum en els pròxims dies, mentre que el fragment que circula per les xarxes correspon a la gravació feta per algú en un cinema dels EUA.

 

Tal com es pot veure en les imatges, el castell és el fil conductor d'un videoclip en què l'enxaneta s'enfila per aconseguir sortir per un forat subterrani. En el castell també hi pren part l'artista, que és un més dels castellers que aixequen la torre humana.


Rodatge a la Tarraco Arena

Com detalla la Revista Castellsla gravació es va fer a la Tarraco Arena el 3 de juliol, durant tot el dia, i hi van participar castellers de cinc colles: els Castellers de Vilafranca, els Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo, els Nois de la Torre i els Castellers de Mediona.

Segons el mateix mitjà, els protagonistes de l'enregistrament van ser els Verds, que van aportar uns 300 components al rodatge i van ser els encarregats de bastir el 4 de 9 amb folre.

La camisa que es pot veure en la filmació es va confeccionar especialment per al rodatge, amb el logotip de l'àlbum "Utopia" en lloc de l'escut de la colla. Durant el rodatge, els Xiquets de Tarragona també van bastir un 4 de 8.

Per fer el rodatge, Scott va comptar amb una de les productores catalanes de referència en el sector, que també ha produït vídeos per a Dua Lipa o Tame Impala.

De fet, Canada ja va treballar amb l'artista en el videoclip de TKN, la cançó de Rosalia que comptava amb la col·laboració de Scott. La versió curta del vídeo va ser mereixedora del Grammy Llatí al millor vídeo musical.

 

Un àlbum amb col·laboracions de Drake o Beyoncé

El videoclip de "Sirens" forma part de l'àlbum que acaba de llançar Travis Scott, Utopia, després de quatre anys sense estrenar compacte. Scott no llançava un disc complet des que el 2018 va treure Astroworld.

En aquesta ocasió, Scott s'ha envoltat de 19 artistes, la majoria rapers, amb noms destacats com Drake, Beyoncé, SZA, Bad Bunny o The Weeknd.

 

El llargmetratge que acompanya el disc l'ha escrit i dirigit el mateix Scott, amb la col·laboració de directors com Gaspar Noé i Nicolas Winding-Refn.

El pòster també conté els noms d'altres dels seus "directors favorits" amb què va col·laborar per a la realització del film com Harmony Korine, Valdimar Jóhannsson i Kahlil Joseph.

A més del castell a la Tarraco Arena, el film conté altres escenes rodades a la ciutat de Tarragona, al Palau Firal i de Congressos. 

Com explica la cadena de cinemes nord-americana AMC, on es pot veure la pel·lícula, es tracta d'"un viatge surrealista i psicodèlic", elaborat per "un col·lectiu de cineastes visionaris de tot el món".

"És una exploració calidoscòpica de l'experiència humana i el poder dels paisatges sonors", asseguren. "El viatge a través de l'àlbum em va portar per tot el món i no puc esperar per llançar-lo", va escriure Scott en una piulada.

Aquest és el tràiler de la pel·lícula:

 

ARXIVAT A:
MúsicaCastellers
Anar al contingut