Barcelona

El ple del finançament, ajornat per la mort dels bombers, es farà divendres

El ple monogràfic sobre el nou model de finançament, previst per aquest dimecres al Parlament i que es va ajornar aquest dimarts en senyal de dol per la mort de quatre bombers en l'incendi declarat als Ports, es farà divendres. El president de la cambra catalana, Ernest Benach, ha fet una declaració institucional després de la reunió de la Junta de Portaveus, en què ha comunicat la nova data del ple i ha expressat el més sentit condol a les famílies dels bombers que van morir mentre treballaven per evitar que el foc arribés a Horta de Sant Joan.

Actualitzat
El president de la Generalitat, José Montilla, i el de CiU, Artur Mas, van acordar posposar la cita fins després del funerals, segons va informar el mateix Montilla des d'Horta de Sant Joan, i finalment el ple es farà íntegrament divendres.


Artur Mas ha plantejat al president del Parlament, Ernest Benach, posposar la sessió, i Benach ha negociat amb els grups parlamentaris. Tots els partits catalans han emès comunicats per mostrar el condol als bombers morts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut