Madrid

El nou Windows 7 s'obre en 20 segons, estalvia energia i no necessita ratolí

Microsoft Ibérica ha presentat a SIMO, la Fira Internacional de Serveis i Solucions TIC per empreses, el nou sistema operatiu. Es tracta del Windows 7. Entre les novetats destaca que s'obre en menys de 20 segons, estalvia energia i es pot utilitzar tan sols amb els dits des d'ordinadors tàctils, sense necessitat del ratolí. El Windows 7 arribarà a les llars d'aquí a un mes. De de l'1 de setembre, ja es comercialitza per a les empreses.

Actualitzat
Un ús més senzill, obrir-se amb tan sols 20 segons, mantenir actives fins a 50 finestres a la vegada, tallar i enganxar text o fotografies situant dues finestres a la pantalla o més capacitat per fer recerques són algunes de les característiques que defineixen el nou Windows 7. Un sistema que també incorpora les possibilitats de la taula tàctil de Microsoft (Surface) que permet utilitzar els ordinadors sense necessitat de ratolí.

Just un mes abans que arribi a les llars, i quan ja es comercialitza per a les empreses, Microsoft ha volgut fer el llançament del nou sistema de Windows a la SIMO. La presidenta de Microsoft Ibérica, María Garaña, ha destacat davant dels empresaris que el Windows 7 pot encriptar la informació d'altres dispositius com els USB i facilitar el treball des de casa en permetre accedir a la intranet de l'empresa amb total seguretat. A més, consumeix poc i, per tant, estalvia bateria i allarga la vida als ordinadors.

El Windows s'instal·larà en grans ordinadors, però també als ultraportàtils que fins ara portaven el sistema operatiu XP. Així doncs, segons la companyia, hi haurà ordinadors que es podran utilitzar amb només els dits per menys de 500 euros.

El Windows 7 és compatible amb 80.000 dispositius. D'aquesta manera, se supera amb escreix el sistema operatiu anterior, el Windows Vista, que només era compatible amb 12.000 dispositius i provocava molts problemes amb el programari.
Anar al contingut