El Nàstic arrenca un empat al camp del Racing de Ferrol i es manté en zona d'ascens

El Nàstic ha arrencat un empat molt suat a Ferrol en un partit marcat per una pluja molt intensa. Els tarragonins continuen segons, en zona d'ascens, a només dos punts del Recreativo. En la segona part, Cuéllar ha estat expulsat i, en el minut 77, Pezzarossi, amb un cop de cap, ha fet el primer gol del partit. Poc després, Pinilla ha fallat un penal que hauria significat l'1-1, però tot i jugar en inferioritat, el Nàstic ha estat capaç d'empatar quatre minuts després amb un gol de cap de Jaio a la sortida d'un córner, que no ha celebrat el gol contra el seu exequip.

La presència de Luis César Sampedro a l'estadi d'A Malata ha aixecat una gran expectació. El tècnic tarragoní tornava al club on va estar 14 temporades, entre jugador i entrenador, i ha estat rebut amb aplaudiments pel públic local. Després d'una primera part sense gols que s'ha disputat sota una intensa pluja, el Nàstic s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Cuéllar, que ha fet una dura entrada sobre Juan Carlos. En el minut 77, el Racing de Ferrol s'ha avançat en el marcador. Pezzarossi, de cap, ha guanyat la posició a Llera i ha batut Rubén. Dos minuts després, Pinilla ha fallat un penal. El porter Bouchard ha endevinat la direcció del xut i ha desviat la pilota a córner. Però a la sortida del córner, Jaio, que la temporada passada militava a l'equip gallec, ha establert l'empat a un definitiu, un punt que manté els granes segons, amb 50 punts, a dos del líder, el Recreativo de Huelva.