Segueix els últims rumors del mercat de fitxatges
Futbol

El mercat de fitxatges per a la temporada 2016/17 (del 20 al 26 de juny)

Segueix les últimes informacions i rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2016/17

Actualitzat

26/06/2016

Ibrahimovic, al Manchester United: segons informen mitjans britànics i italians, el davanter suec firmarà el seu contracte amb l'equip que dirigirà Jose Mourinho el proper 1 de juliol, passant a cobrar 1 milió d'euros al mes.

25/06/2016

Marquinhos es mulla: Segons publica el diari "Sport", el central brasiler hauria manifestat al propietari del seu equip, el PSG, el desig de marxar al FC Barcelona donant per tancada la seva etapa a París.

24/06/2016

Gabriel Jesús interessa el Madrid: segons publica "Marca", el Reial Madrid també hauria entrat en la pugna per un davanter que, segons molts mitjans, també vol fitxar el FC Barcelona.

Un davanter per a l'Atlètic: Segons informa "L'Équipe", el belga de l'Olympique de Marsella Michy Batshuayi seria una de les opcions de l'Atlètic de Madrid pel seu atac en el cas que no aconseguissin els serveis de Diego Costa.

L'United vol Paul Pogba: segons el Manchester Evening News, el club de Manchester entrenat el proper curs per Jose Mourinho prepara una oferta que cap altre equip pugui igualar pel migcampista francès, que no té interès de fer cap moviment fins després de l'Eurocopa.

El València vol Nani: segons publica l'As, el club valencianista s'ha fixat en el davanter del Fenerbhaçe com uns dels seus objectius per reforçar-se. El portuguès, que voldria abandonar el club turc, també ha suscitat l'interès de l'Everton

Higuaín, blindat: Segons el "Corriere dello Sport", el Nàpols ha ofert a l'atacant argentí un contracte fins a l'any 2020 amb un sou de 6,5 milions d'euros net per temporada. L'actual contracte del futbolista expira el 2018.

23/06/16

César Azpilicueta: Segons informa el diari "As", el Barça s'ha fixat César Azpilicueta per cobrir la marxa de Dani Alves. Tot i que el primer objectiu dels blaugranes és Héctor Bellerín, no sembla que l'Arsenal pugui facilitar la seva marxa. Azpilicueta, del Chelsea, podria costar uns 18 milions d'euros.

Samuel Umtiti: Segons informa el diari "Mundo Deportivo", l'Olympique de Lió ja ha triat el susbtitut del central francès que vol el Barça. Es tracta del jugador argentí de River Plate Emanuel Mammana.

Álvaro Morata: Segons informa el "The Telegraph", el Chelsea estaria disposat a fer una oferta de 50 milions d'euros al Reial Madrid per tenir els serveis del davanter madrileny.

22/06/16

Ivan Perisic: Segons el diari "Sport", el jugador croat de l'Inter de Milà és l'alternativa del Barça després del fitxatge frustrat de Nolito, que fitxarà pel Manchester City de Pep Guardiola.

Alen Halilovic: L'Eintracht de Frankfurt és un dels equips que s'ha interessat a contractar els serveis del mitja punta croat del Barça, que la temporada passada va jugar cedit a l'Sporting de Gijón, segons ha informat el portal "Todomercado.es".

Gareth Bale: El Reial Madrid vol assegurar-se la continuïtat del futbolista gal·lès i li hauria ofert un contracte vitalici un cop acabi l'Eurocopa, segons informa el diari britànic "Daily Mail".

Alexis Sánchez: La Juventus està buscant un recanvi per a Álvaro Morata i el seu objectiu prioritari seria el fitxatge de l'extrem xilè de l'Arsenal, segons "La Gazzetta dello Sport".

21/06/16

Jesé Rodríguez: Segons informa "ESPN FC", l'Espanyol estaria interessat en Jesé i hauria iniciat contactes amb el Reial Madrid, tot i que les negociacions no estan gens avançades. Al club blanc-i-blau també l'interessaria que Marco Asensio continués al club aquesta temporada.

Álvaro Morata: Segons informa "OneWorldSports", Álvaro Morata podria canviar d'equip aquesta temporada. El Reial Madrid pot recuperar, gràcies a una clàusula, el jugador espanyol per 32 milions d'euros aproximadament. Però podria donar-se el cas que el revengués aquest mateix estiu. Clubs com el Manchester United o el Chelsea estarien interessats en el jugador madrileny. Segons la "Gazzeta World", el Madrid ja hauria iniciat els tràmits per recuperar Morata.

Entrenador per al Milan: Segons informacions procedents de la "Gazzeta dello Sport", Louis van Gaal, Frank De Boer o André Villas-Boas serien els noms que sonen per ocupar la banqueta del Milan la temporada vinent.

Mario Balotelli: Segons l'"Sport", el representant de Mario Balotelli, Mino Raiola, ha assegurat que Liverpool és el destí més probable del jugador italià.

Aubameyang: Segons el diari "As", l'Atlètic de Madrid ha contactat ja amb Pierre-Emerik Aubameyang, que seria l'alternativa davant les complicacions per reincorporar Diego Costa.

Gabriel Jesús: El Barça prepara una segona oferta pel crac del Palmeiras, segons el diari Sport. D'acord amb aquesta informació, el club brasiler hauria rebutjat una primera proposta de 19 milions de dòlars pel davanter, de 19 anys, a qui ja han batejat com "el nou Neymar".

Álvaro Vázquez: El davanter badaloní podria tornar a l'Espanyol, segons informa la Cadena Cope. Té contracte en vigor amb el Getafe, però el descens de l'equip madrileny podria facilitar el seu retorn.

Grzegorz Krychowiak: El Paris Saint-Germain ja hauria arribat a un acord amb el migcampista polonès del Sevilla, segons informa el diari polonès "Przeglad Sportowy". Seria una petició d'Unai Emery, que en breu es farà càrrec del campió francès. El Sevilla, però, es remet a la clàusula de rescissió del jugador, de 45 milions d'euros.

20/06/16

Gabriel Jesús: Segons la web "OneWorldSports", el Barça hauria ofert més  de 17 milions d'euros pel davanter del Palmeiras Gabriel Jesús. A la perla brasilera de 19 anys també el voldrien els dos clubs de Manchester i la Juventus.

Álvaro González: Segons informa "As", el Rubin Kazan hauria fet una oferta pel central de l'Espanyol Álvaro González. Durant el mercat d'hivern, el club rus ja havia mostrat interès pel blanc-i-blau i aquest els havia dit que "no".

Gonzalo Higuaín: Segons informa "ESPN FC", l'Atlètic de Madrid hauria ofert al Nàpols 60 milions d'euros més el migcampista Matias Kranevitter per Higuaín.

Paul Pogba: Segons informa "Telegraph", Reial Madrid i Juventus haurien iniciat converses per al possible traspàs de Paul Pogba. Mino Raoila, l'agent del jugador francès, ha assegurat que el Reial Madrid és "el lloc perfecte" per a Pogba.

Anar al contingut