L'home va agredir una desena de dones a l'estació de Camp de l'Arpa de l'L5 del metro de Barcelona

El detingut per la brutal agressió al metro ja hauria atacat altres dones abans

L'home està en presó preventiva i és investigat per un possible delicte d'odi per haver agredit una desena de dones i ferir-ne una de gravetat

RedaccióActualitzat

L'home que va agredir una desena de dones a l'andana de l'estació de Camp de l'Arpa de la línia 5 del metro de Barcelona no era la primera vegada que ho feia. Després de reconèixer-lo en les imatges de les càmeres de seguretat del metro, dues dones l'han denunciat per fets semblants comesos l'octubre i el desembre passats al barri de Sants de Barcelona.

Per les agressions de divendres passat, també l'han denunciat tres de les víctimes. Una ho va fer poc després de la detenció i la resta ho fan fet durant aquesta setmana.

L'home va ser detingut el mateix divendres, hores després de l'agressió. Els Mossos d'Esquadra l'investiguen per un possible delicte d'odi, ja que va agredir una desena de dones i cap dels homes que hi havia a l'andana. Una de les víctimes va quedar ferida de gravetat.

El jutge el va enviar a presó provisional, comunicada i sense fiança. Està ingressat a la Unitat d'Hospitalització Psiquiàtrica de Brians 1.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la causa està oberta pels delictes de lesions i tracte degradant. Se n'encarrega el jutjat d'instrucció número 32 a la Ciutat de la Justícia.

L'home, de 30 anys, també té cinc antecedents per altres delictes, entre els quals robatoris i furts.

ARXIVAT A:
Violència masclistaMasclisme Delicte d'odiSeguretatMetro
Anar al contingut