Els fets van passar a l'andana de la línia L5 a Camp de l'Arpa (ACN/Albert Cadanet)

Investiguen si hi ha delicte d'odi en l'agressió a una desena de dones al metro de Barcelona

Els Mossos, que van detenir l'home a les 23 de la nit, fan una crida a altres possibles dones afectades perquè denunciïn

RedaccióActualitzat

La Unitat Central de Delictes d'Odi dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec d'investigar la brutal agressió d'aquest divendres a diverses dones al metro de Barcelona. La policia estudia si hi podria haver un delicte d'odi.

Els Mossos van acabar detenint l'home cap a les onze de la nit, després que al matí agredís de manera indiscriminada i molt violenta fins a una desena de víctimes a l'andana de la línia L5 a Camp de l'Arpa, segons el visionat que han fet de les imatges de videovigilància.

La policia, però, no descarta que n'hi pugui haver més i ha fet una crida a les possibles afectades perquè denunciïn l'agressió:


Una víctima amb lesions greus

De moment, una de les víctimes ha denunciat els fets. Va ser especialment violenta l'agressió a l'última dona, que va anar a parar a terra i va patir lesions greus.

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, en una piulada a la xarxa social X, ha donat suport a les dones agredides i ha recordat que el telèfon 900 900 120 atén de forma gratuïta cada dia de l'any aquelles dones que vulguin denunciar una agressió masclista. 


Detingut amb antecedents per altres delictes

El detingut, de trenta anys, té cinc antecedents per altres delictes, com robatoris i furts. S'espera que passi a disposició judicial en les hores vinents.

En un primer moment, l'home va ser retingut pels serveis de seguretat del metro, que el van posar a disposició dels Mossos.

Inicialment, la policia el va identificar, i el va detenir unes hores després.

ARXIVAT A:
Violència masclistaMasclisme Delicte d'odiMossos d'EsquadraSeguretatMetro
Anar al contingut