Presó provisional per al detingut per les agressions a una desena de dones al metro

La causa està oberta pels delictes de lesions i tracte degradant pel qual va passar a l'estació de metro de Camp de l'Arpa a Barcelona

RedaccióActualitzat

El jutge ha decidit enviar a presó provisional, comunicada i sense fiança, el detingut per les agressions a una desena de dones divendres a l'andana de l'estació de Camp de l'Arpa de la línia 5 del Metro de Barcelona. 

La causa està oberta pels delictes de lesions i tracte degradant, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Se n'ha encarregat el jutjat d'instrucció número 32, en funcions de guàrdia, a la Ciutat de la Justícia.

La policia continua investigat un possible delicte d'odi en les agressions, ja que el detingut va agredir una desena de dones i cap dels homes que hi havia a l'andana. En va ferir una de gravetat.

Fins ara, només hi ha notícia que una de les víctimes ha presentat denúncia. Els Mossos han demanat a la resta de víctimes que també presentin denúncia a qualsevol comissaria.

L'home, de trenta anys, té cinc antecedents per altres delictes, com robatoris i furts.

El van detenir divendres cap a les onze de la nit, després que al matí agredís les dones, alguna de manera molt violenta, segons mostren les imatges de videovigilància.

ARXIVAT A:
Transport públicMetro
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut