Barcelona

El cinema París de Barcelona tanca les portes després de 80 anys d'història

El cinema París de Barcelona, una de les sales històriques de la ciutat, ha tancat les seves portes aquest diumenge. Situat al portal de l'Àngel, el París va obrir el 21 de juny de l'any 1928 amb la projecció de la pel·lícula "Beethoven". Gairebé 80 anys després, seran "Volver", de Pedro Almodóvar, i "La vida abismal", de Ventura Pons, les últimes cintes que s'hi podran veure. El cine París tenia entre 50.000 i 80.000 espectadors anuals, però l'empresa propietària ha decidit vendre'l per afrontar noves inversions. Ara, l'edifici serà enderrocat i el seu lloc l'ocuparà en un futur una nova botiga del grup Inditex, propietària, entre altres, de la marca Zara.

Actualitzat

El cinema París rebia cada any entre 50.000 i 80.000 espectadors, però el grup Balañà ha decidit tancar-lo i dur a terme l'operació econòmica amb la companyia Inditex, la qual cosa li permetrà afrontar noves inversions, com la instal·lació de la futura sala multicines que té previst obrir al complex de Les Arenes.

El grup Balañà tenia fins ara 11 cines i 44 pantalles, però amb el tancament del París perd un cinema i dues pantalles. Els cinemes d'aquest grup reben 2,8 milions d'espectadors anuals.



ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut