Copa ULEB

El Caprabo Lleida aconsegueix la seva primera victòria europea contra el Zadar (71-66)

El Caprabo Lleida ha aconseguit la seva primera victòria europea en el seu primer partit de la Lliga ULEB, al pavelló Barris Nord. Tot i no jugar un gran partit, l'equip lleidatà va ser superior al Zadar en la segona jornada de la competició europea i es va acabar imposant per 71 a 66. Malgrat que venia de guanyar l'Auna en la jornada inaugural, l'equip croat va mostrar una pobra imatge i mai va posar en perill la victòria de l'equip català, que va ser el menys dolent d'un partit sense qualitat.

Tot i no fer un partit brillant, el Caprabo Lleida va aconseguir la primera victòria en la Copa ULEB en derrotar al Barris Nord el KK Zadar per 71 a 66. Els del Segrià van fonamentar el seu triomf en les aportacions d'Alston, que va anotar setze punts i va capturar vuit rebots, i de Sergio Ramos, que en el segon quart va ser decisiu perquè el Caprabo fes un parcial de 8 a 0 i anul·lés l'avantatge que els croats havien aconseguit en el marcador. El KK Zadar, uns dels favorits del grup, va acabar davant en el primer quart. Impecables des de la línia de tres punts -especialment, Marcelic, que va ser el màxim anotador del partit, amb 19 punts-, els croats va estar molt encertats en el llançament. Però el Caprabo va trobar el camí definitiu cap a la victòria en el tercer període, en què el KK Zadar només va ser capaç d'anotar vuit punts gràcies a la intensitat defensiva dels lleidatans. Al final, triomf important del Caprabo, que dimarts que ve s'enfrontarà amb l'Auna Canàries en la tercera jornada de la Copa ULEB Altres resultats de la jornada: KK Zagreb, 72 - Reial Madrid, 75 Adecco Estudiantes, 90 - Buducnost, 77 Etosa Alacant, 80 - Varese, 83 Auna Gran Canària, 90 - Rhein Energie Colònia, 63