Barça

El Camp Nou celebra el triomf contra l'Atlètic amb càntics de "Mourinho, queda't"

Els gairebé 87.000 aficionats que han assistit al Camp Nou han gaudit de valent amb la victòria del Barça i també han tingut temps per furgar en la ferida de l'etern rival i sobretot s'han recordat de José Mourinho. A 10 minuts per al final del partit i amb l'equip blaugrana guanyant per 3-1, la graderia ha cantat de forma unànime "Nosaltres t'estimem, Mourinho queda't".

Actualitzat
Els gairebé 87.000 aficionats que han assistit al Camp Nou han gaudit de valent amb la victòria del Barça i també han tingut temps per furgar en la ferida de l'etern rival i sobretot s'han enrecordat de José Mourinho. A 10 minuts per al finaldel partit i amb l'equip blaugrana guanyant per 3-1, la graderia ha cantat de forma unànime "Nosaltres t'estimem, Mourinho queda't".

Per acabar de furgar en la ferida de l'etern rival, a 13 punts a la classificació quan encara no ha acabat la primera volta, també s'ha sentit el clàssic "Per què, per què" dirigits al tècnic portuguès del Reial Madrid.

Campió d'hivern virtual

A tres jornades per a la conclusió de la primera volta, el Barcelona ja és virtualment campió d'hivern després de derrotar l'Atlètic de Madrid al Camp Nou (4-1) i ja té 9 punts d'avantatge a la classificació.

Els blaugrana segueixen amb la seva marxa imparable a la Lliga, on encara no han perdut cap partit i només han cedit un empat. Amb el Reial Madrid més lluny que mai, a 13 punts del liderat després de l'empat contra l'Espanyol (2-2), el Barça posa més distància sobre els seus dos màxims perseguidors.

De moment, el Barça suma 46 punts de 48 possibles en una primera volta per emmarcar i ha protagonitzat la millor arrencada de la història del club. D'altra banda, amb els quatre gols d'aquesta nit, el Barça ha batut el seu propi rècord de gols en un any natural, que va deixar el 2011 en 170 gols, i que ha establert aquest any 2012 a 172 (a l'espera del partit contra el Valladolid).

Bona part de culpa d'aquest rècord l'ha tingut l'argentí Leo Messi, que ha tornat a marcar per partida doble i ha elevat la seva xifra a 90 punts l'any 2012.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut