Lliga ASOBAL

El Barça d'handbol pateix per guanyar a la pista del Teucro Pontevedra per un ajustat 32-35

El Barça ha patit més del que en un principi s'esperava per imposar-se al Teucro a domicili. Els homes de Valero Rivera han aconseguit la victòria per un ajustat 32-35 en la seva visita al conjunt gallec. Els blaugranes han hagut de lluitar molt per fer-se amb el segon triomf de la temporada, ja que els jugadors de Modesto Augusto Sanjuan han posat dificultats fins al final del partit. El KH-7 Granollers ha perdut per segona jornada consecutiva a la pista del BM Cantàbria per 27-22.

Els blaugranes, que han anat per davant durant tot el partit, no han aconseguit escapar-se al marcador i la màxima diferència ha estat de tres gols a favor seu. Quan tan sols faltaven vuit minuts pel final del matx, el Teucro ha aconseguit empatar a 30 i el Barça començava a pensar ja en una possible derrota en un pavelló on teòricament no hauria de passar cap problema. Al final però, la lògica s'ha imposat i els de Valero Rivera han sumat una nova victòria que els permet seguir davant de la classificació després de la segona jornada. En el partit més destacat de la jornada, el Portland San Antonio, actual campió de lliga, ha aconseguit una important victòria a la complicada pista del Ciudad Real, un dels aspirants al títol, per 24-25, després d'una espectacular remuntada en els últims minuts. L'altre equip català, el KH-7 Granollers, ha perdut en la seva visita a la complicada pista del BM Cantàbria per 27-22. La segona jornada s'ha completat amb aquests resultats: Alcobendas, 19-Cangas del Morrazo, 19; Ademar Lleó, 35-Gáldar, 21; Barakaldo, 25-Bidasoa, 23 i Torrevella, 18-Altea, 25.