Actualitat blaugrana

El Barça arriba a Saint Andrews, primera estació de la pretemporada blaugrana

La plantilla del Barça ha arribat aquest migdia a Sant Andrews (Escòcia), seu de la primera part de la pretemporada de l'equip, una preparació que es prolongarà durant una setmana i que posteriorment es completarà amb entrenaments a Barcelona i una segona estada (del 2 a l'11 d'agost) a Àsia. No han viatjat a Escòcia els argentins Leo Messi ni Gabi Milito, a més del mexicà Rafa Márquez. Tots ells estan encara de vacances després d'haver participat amb les seves respectives seleccions a la Copa Amèrica. Tampoc no hi serà Eidur Gudjohnsen, afectat d'un problema al genoll.

Actualitzat

Els lesionats de més gravetat, Carles Puyol i Jose Edmilson, continuen recuperant-se de les intervencions quirúrgiques a les quals es van sotmetre al final de la temporada passada, per la qual cosa tampoc no han viatjat amb els companys.

A Escòcia, el Barcelona hi serà entre el 23 i el 28 de juliol. L'equip arribarà a Edimburg aquest migdia i s'instal·larà a l'Old Course Hotel, situat a les proximitats del sot 17 del cèlebre camp de golf de Saint Andrews. El mateix dia de la seva arribada està previst un entrenament a les 19.00 hores.

L'endemà i també l'endemà passat, l'equip s'entrenarà en dobles sessions (10.30 i 18.30) i el dia 26, el nou Barcelona de Thierry Henry jugarà el seu primer partit contra el Dundee United al Tannadice Park.

Divendres 27, novament doble sessió d'entrenament i dissabte 28, el Barça jugarà contra el Hearts of Midlothian al mític estadi de Murrayfield. Després de la disputa d'aquest partit, l'equip de Frank Rijkaard emprendrà la tornada cap a Barcelona. Després d'uns dies d'entrenament a la Ciutat Comtal, l'equip completarà la segona part de la pretemporada amb una gira per Àsia. La plantilla està citada el 2 d'agost a primera hora de la tarda a l'aeroport del Prat per viatjar a Pequín.

L'equip s'entrenarà a la capital xinesa els dies 3 i 4 d'agost. El dia 5 s'enfrontarà al Pequín Gouan en un partit amistós que es jugarà a l'estadi Pequín Fengtai. L'endemà, el Barça viatjarà a Tòquio, on romandrà un parell de dies. El dia 7 jugarà contra el Yokohama Marinos i el 8 d'agost viatjarà fins a Hong Kong, on hi estarà fins al 10 d'agost, que serà quan s'enfronti al Mission Hills Invitation XI, un combinat format per jugadors del Kitchee FC i el Happy Valley FC.

De tornada a Europa, el Barcelona complirà el compromís pactat fa un any amb el Bayern de Munic, últim convidat al Gamper, disputant un amistós a l'Allianz Arena contra el conjunt bavarès, que es jugarà el 15 d'agost.

Després arribarà el debut a la lliga amb el Racing a Santander i tres dies més tard, el 29 d'agost, el Barça es presentarà davant la seva afició en el torneig Joan Gamper que l'enfrontarà a l'Inter de Milà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut