Futbol

Dunga resta importància a l'absència de Ronaldinho per disputar l'amistós contra Suècia

La pèrdua de lideratge de Ronaldinho no només és evident al Barça. També a la selecció del Brasil s'estan acostumant a estar sense ell. Carlos Caetano Bledorn "Dunga", el seleccionador, va restar importància ahir a la seva absència en l'amistós que jugaran avui contra la selecció de Suècia, en què tampoc no hi serà Kaká. Dunga es va mostrar molest per la successió de problemes físics que arrosseguen els dos astres, i va recordar que, l'any passat van demanar ser alliberats de la Copa Amèrica al·legant que necessitaven descansar per preservar la seva bona forma física.

Actualitzat

Les seleccions de Brasil i Suècia disputen avui un partit amistós a Londres, marcat per les importants absències de Ronaldinho, Kaká i Zlatan Ibrahimovic. Dunga va deixar fora de la convocatòria Ronaldinho, que viu els seus pitjors moments en el Barcelona, i no ha pogut convocar al milanista Kaká, que pateix una lesió muscular. El seleccionador ha inclòs en la convocatòria una desena de futbolistes que jugaran els Jocs Olímpics de Pequín 2008.

El seleccionador de la "canarinha" no va voler lamentar-se per les absències d'alguns dels seus millors homes. "Tenim altres estrelles com Robinho i Gilberto Silva. Tots els jugadors de la selecció brasilera són bons futbolistes", va assegurar.

En una roda de premsa concedida a Londres, Dunga es va mostrar molest per la successió de problemes físics que enfronten els dos astres, i va recordar que, l'any passat, Kaká i Ronaldinho van demanar ser alliberats de la disputa de la Copa Amèrica, a Veneçuela, al·legant que necessitaven descansar per a preservar la seva bona forma física. "Ells van deixar de disputar la Copa Amèrica l'any passat per a poder descansar i preparar-se bé per a aquesta temporada. Però, ara, ambdós enfronten lesions en sèrie", va expressar l'entrenador, en una clara mostra que la seva paciència enfront dels dos astres està prop d'esgotar-se.

Londres serà l'escenari del partit, ja que el clima a Suècia en aquesta època de l'any no garantia que les condicions per a la seva disputa fossin les millors. En el bàndol suec, Zlatan Ibrahimovic, l'estrella de la selecció que entrena Lars Lagerback, es perdrà el partit per una lesió de genoll.

Anar al contingut