Girona

Douglas Luiz podria arribar cedit al Girona i Jason Denayer prefereix jugar a l'Olympique de Lió

El migcampista brasiler, de 19 anys, fitxarà pel Manchester City procedent del Vasco da Gama per 13 milions d'euros i arribaria cedit al conjunt gironí

Josep Maria PuigActualitzat

 Hi ha bon "feeling" entre el Girona i el Manchester City, però de vegades sorgeix algun entrebanc. Com que un jugador s'estimi més un altre destí que no pas anar a un equip que acaba de pujar a Primera. No és el cas del brasiler Douglas Luiz, un migcampista brasiler de 19 anys que ve del Vasco da Gama. El City ha pagat 13 milions d'euros per ell i podria jugar a Montilivi

Douglas Luiz va rescindir ahir el seu contracte amb el Vasco de Gama i avui ja no jugarà el partit al camp del Vitòria. El seu destí apunta al Manchester City, però amb parada primer a Girona. El jugador pot tramitar a temps el premis de treball d'Anglaterra i els "citizens" tenen la intenció de cedir aquesta perla brasilera a Montilivi.   

Tot el contrari que el defensa Jason Denayer, cedit les últimes temporades al Celtic i al Sunderland. No compta per Guardiola i el City el volia cedir al Girona, però el jugador prefereix jugar a l'Olympique de Lió. Embolic a la vista.    

Demà passat comencen les revisions mèdiques de pretemporada i ara mateix, el Girona només té 15 jugadors en plantilla. Dies d'intensa activitat en la direcció esportiva gironina, on a part de les cessions de Pablo Maffeo i Marlos Moreno, esperen amb il·lusió més descarts del City de Guardiola abans de la gira dels Estats Units. El davanter Patrick Roberts continua sent el gran objectiu ara mateix.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut