Futbol

Bernardo Espinosa promet aportar experiència en la seva presentació amb el Girona

El colombià també ha assegurat que coneix bé el sistema de joc del Girona, i que jugarà on li demani l'entrenador

Actualitzat

El president del Girona, Delfí Geli, i el director esportiu, Quique Cárcel, han presentat públicament Bernardo Espinosa aquest dimarts. El jugador colombià, procedent del Middlesbrough anglès, va firmar amb els gironins per a quatre temporades.

Durant l'acte, Bernardo ha valorat el sistema tàctic del Girona, amb 5 defenses: "És una aposta clara per un sistema de joc, des d'un principi s'ha fet i és un dels motius pels quals he vingut. És un sistema que aquest any he tingut la sort de jugar en una lliga igual de competitiva, i m'hi he sentit molt còmode". El defensa també ha explicat quina és la seva millor posició al camp: "A Anglaterra vaig jugar al centre i a les bandes, aquí jugaré on el míster consideri que aporto més. Jo em veig més al mig per la meva condició de central, però estic disposat a assimilar la tasca que toqui fer".

El colombià ha parlat també sobre la possible manca d'experiència d'un equip que acaba de pujar a 1a: "A l'igual que quan jo vaig estar el meu primer any a 1a divisió, la il·lusió, el treball i sobretot la gana que porta aquest equip els últims anys supliran l'experiència, i els que en tinguem una mica més ens intentarem posar a disposició de l'equip".

Quique Cárcel confirma que volen ampliar el contracte de Pablo Machín

D'altra banda, Quique Cárcel ha assegurat que el fitxatge de Bernardo "no ha estat fàcil. Tenia altres ofertes però era un dels objectius del Girona". El director esportiu, a més, ha valorat que "el cos tècnic és clau en l'ascens a 1a", i ha dit que "s'està parlant amb Pablo Machín per intentar fer algun any més, perquè estigui tranquil i vegi que hi confiem". A més, Cárcel ha afegit que potser s'incorpora algun ajudant a l'equip tècnic "perquè les exigències seran més grans".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut