Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra el van detenir aquest dimarts a la nit (3Cat)

Detingut un regidor del PSC de Calafell acusat d'un delicte de violència masclista

Els Mossos d'Esquadra el van arrestar aquest dimarts i ja ha passat a disposició judicial

RedaccióActualitzat

Detingut un regidor socialista de l'Ajuntament de Calafell per un presumpte cas de violència masclista. Es tracta de Miguel Ángel Perín, segon tinent d'alcalde, portaveu del govern municipal i regidor de l'àrea d'Estratègia Urbana.

Els Mossos d'Esquadra el van detenir aquest dimarts i aquest dimecres al matí ha passat a disposició judicial. Al cap d'unes hores, ha quedat en llibertat.

L'exparella del regidor ha estat denunciada pel polític, també per un delicte d'agressió.

La direcció del partit ha obert un expedient d'expulsió a Perín i li ha demanat que renunciï a l'acta de regidor.

Segons un comunicat emès pel partit, la violència masclista, sigui del tipus que sigui, és intolerable i inadmissible, i per això han actuat amb contundència. 

Per la seva banda, l'Ajuntament expressa confiança en la investigació que ha engegat la justícia i que, si calgués prendre mesures, es farà quan s'hagin aclarit els fets.
 

On es pot demanar ajuda

Per demanar ajuda en cas de violència masclista, hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

També funciona el número de WhatsApp 601 001 122, que ofereix informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar un cas, es pot anar a la Policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la seva situació econòmica.

 

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut