Exterior del col·legi dels Maristes de Badalona, al carrer Temple
Exterior del col·legi dels Maristes de Badalona, al carrer Temple

Detingut un operari per calar foc al teatre dels Maristes de Badalona amb monitors a dins

L'home està acusat d'intent d'homicidi per haver provocat un incendi durant la festa de Nadal dels monitors i hauria intentat bloquejar la porta trencant la clau al pany

Redacció/AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut una persona acusada d'haver provocat un incendi aquest dimecres a la nit al teatre de l'escola Maristes de Badalona.

Al teatre s'hi feia la celebració de Nadal dels monitors de menjador i altres treballadors de l'escola. Segons diversos testimonis, un operari de manteniment que també era a la festa va marxar després d'una discussió amb un altre company.

Entre aquesta discussió i l'inici del foc, l'home va ser identificat per la policia en un bar pròxim, on hauria protagonitzat un altre incident.

En tornar a l'escola, l'home va anar cap a la sala d'actes de l'escola, on hauria calat foc. A més, hauria intentat bloquejar la porta trencant la clau al pany.

Tots els assistents van poder sortir ràpidament del lloc dels fets, il·lesos, tot i que alguns van ser atesos al mateix lloc dels fets per inhalació de fum.

Onze dotacions dels Bombers van poder apagar l'incendi. Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i el Sistema d'Emergències Mèdiques també es van desplaçar fins allà.


L'home està acusat d'intent d'homicidi. La investigació continua oberta.

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut