Tres denunciats per saltar-se el confinament i acabar rescatats a la neu
Els Bombers van haver de rescatar la família atrapada a la neu (Mossos)

Denuncien una família que es va saltar el confinament i va quedar atrapada a la neu

Una família amb dos menors va quedar atrapada amb el cotxe al coll de Pal

RedaccióActualitzat

La temptació d'anar a la neu pot acabar sortint cara a una família que, aquest cap de setmana, va saltar-se el confinament municipal per anar al coll de Pal, al Berguedà.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, tres adults i dos menors se'n van anar en cotxe a Bagà sense l'equipament adequat, en un dia de mal temps. Això va fer que quedessin atrapats amb el cotxe a la neu i que calgués activar els Bombers de la Generalitat per evacuar-los.

Els Mossos han denunciat els tres adults per haver-se saltat la restricció de no poder sortir del municipi el cap de setmana, vigent des de mitjans d'octubre.

Els fets van passar dissabte. Cap a les 10.30 del matí, els equips d'emergència van rebre l'avís que un vehicle amb cinc persones a dins havia quedat atrapat per la neu al quilòmetre 21 de la BV-4024, al coll de Pal, a prop de Bagà.

Els Bombers van enviar dos equips al lloc. Tot i que els van ajudar a posar les cadenes al turisme, finalment van comprovar que no podien seguir la marxa, de manera que els van evacuar fins a Bagà.

 

De moment els Bombers encara no han decidit si comencen els tràmits per cobrar aquest rescat, com fan en cas d'imprudència flagrant.

Les infraccions lleus per incompliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 -com saltar-se el confinament decretat- poden comportar una multa de fins a 3.000 euros.

En cas d'infracció greu, per exemple perquè siguin reincidents o perquè posin en perill més gent, la multa pot arribar als 60.000 euros.

 

ARXIVAT A:
DesescaladaPolicial
Anar al contingut