L'home s'ha presentat al judici tapat amb gorra, mocador i ulleres de sol
L'home s'ha presentat al judici tapat amb gorra, mocador i ulleres de sol
Barcelona

Demanen 43 anys de presó a l'amo de diversos cinemes del Maresme per abusos contra menors

Dos testimonis proposats per la defensa declaren en contra del propietari, per a qui la Fiscalia demana 43 anys de presó per abusos, prostitució i exhibicionisme

Actualitzat

El propietari de diversos cinemes de barri del Maresme acusat d'abusar i prostituir diversos menors als quals contractava per repartir publicitat de les sales ha negat els fets.

En el judici, que ha començat aquest dimarts a l'Audiència de Barcelona, l'home s'ha declarat innocent i ha qualificat de "disbarat" que l'acusin d'haver obligat o plantejat als joves tenir relacions sexuals a canvi de diners. 

Segons la Fiscalia, l'acusat es va aprofitar d'almenys tres menors que havia contractat. En altres casos, no va arribar a abusar-ne perquè els nois van rebutjar treballar al local a canvi de sexe.

L'acusat, que gestionava els cinemes La Calàndria, del Masnou, i la sala del Foment Mataroní, ha argumentat que no pot mantenir relacions: 

"Jo no em vaig despullar. Anava sense samarreta perquè tenia calor, però la resta sí, esclar. Però jo no vaig poder fer res. No tinc libido. De fa molts anys, tinc impotència."

Les víctimes, que tenien entre 13 i 16 anys en el moment dels fets, entre el 2007 i el 2011, han declarat a porta tancada.

Segons han dit, l'acusat els contractava per repartir propaganda o treballar al bar i les taquilles. Però, al cap d'un temps, aprofitava la circumstància per oferir-los més diners, entre 30 i 100 euros, a canvi de sexe, o bé directament els forçava. A alguns els va demanar sexe abans de començar la feina.
 

Gir en els testimonis de la defensa
 

El judici acabarà dijous, amb la declaració de forenses i psicòlegs


Dos dels testimonis proposats per la defensa han acabat testificant en contra de l'acusat. Un d'ells, a preguntes de la jutge, ha admès que l'home el va forçar: 

"Em va dur al cine. Jo tenia 13 anys. Llavors vam entrar a l'habitació i em va dir: 'Farem penetració'."

I l'altre ha explicat que l'acusat li va oferir regals a canvi de testificar a favor d'ell. 
 

Lubricant "per a les pel·lícules"

L'home, veí de Sant Quirze del Vallès, només ha admès haver portat una vegada una prostituta i dos menors al pis de la mare d'ell, a Sant Just Desvern. Ha dit que van tenir relacions sexuals, però que ell no hi va participar. 

Sobre un lubricant sexual trobat en una habitació del cinema del Masnou, on també hi havia un matalàs, ha afirmat que era un "gel per netejar les pel·lícules".

La Fiscalia li ha preguntat per les restes de semen seves trobades en un llençol al cinema, que l'empresari ha atribuït a problemes d'ejaculació que té i que fan que se li barregi amb l'orina. 

La Fiscalia li demana 43 anys i tres mesos de presó i més de 35.000 euros d'indemnització, per abusos sexuals, prostitució i corrupció de menors i exhibicionisme, a més d'una ordre d'allunyament dels joves. En dos dels casos veu delicte d'abús sexual continuat. En sis, prostitució i corrupció de menors, i en un, exhibicionisme. 

ARXIVAT A:
Agressió sexualJudicial
Anar al contingut