El Prat de Llobregat

Cues intermitents a l'aeroport del Prat per la vaga del personal del control d'accés

Els avenços en la negociació del conflicte no han evitat la tercera jornada d'aturades parcials

RedaccióActualitzat

Situació complicada a l'aeroport del Prat per la tercera jornada de vaga parcial dels treballadors dels controls de seguretat. Després de les dues primeres franges d'aturades dels treballadors de seguretat de l'Aeroport de Barcelona-El Prat, el balanç és de cues de prop d'una hora en els moments previs a les aturades.

La primera aturada de la tarda, entre les 16:30 i 17:30 hores, ha deixat cues de prop de 40 minuts a la terminal T1, si bé hi ha hagut altres passatgers que no han esperat més de 20 minuts.

La diferència en els temps d'espera resideix en què algunes cues, sobretot les dels laterals, avancen més de pressa que altres.

Una vegada s'ha acabat aquesta parada les cues s'han desfet de pressa, a l'espera del que pugui succeir en l'últim aturada del dia, que serà de 18:30 a 19:30.

La primera franja d'aturades d'aquest dilluns ha començat a dos quarts de sis del matí. Molts passatgers, coneixedors dels problemes que hi ha per passar els controls de seguretat, han anat abans a l'aeroport -o directament hi han passat la nit- i s'han format cues més d'una hora per passar els controls de seguretat.

 

 

Més cues abans de la segona franja de vaga

Cap a les 7 del matí s'ha normalitzat la situació, amb més fluïdesa en els controls, però a partir de les 10 del matí les cues s'han fet més llargues, i han tornat a ser d'una hora per poder superar l'accés. La sensació ha estat de molt col·lapse, amb cues que han arribat fins a l'entrada de l'aeroport, i amb molts nervis entre els passatgers per la por de perdre els vols.

Personal de l'aeroport s'ha dedicat a enviar part de la gent a la planta de baix, on hi ha més controls, i també a prevenir la picaresca dels que es volen colar i dels conflictes que això genera.

 

Tercera jornada de vaga parcial dels treballadors d'Eulen

Els avenços en la negociació del conflicte no han evitat la tercera jornada d'aturades parcials. Els treballadors, l'empresa Eulen i Aena, però, tornen a estar reunits.

Com reclamar si es perd un vol per les cues a l'aeroport

En total i fins ara, ja s'acumulen quinze dies de caos aeroportuari.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut