Salt

Continuen els actes vandàlics a Salt amb set motocicletes i cinc cotxes cremats

Al municipi de Salt, al Gironès, s'ha viscut un segon dia amb actes vandàlics. A la matinada de diumenge hi ha hagut un total de set motocicletes i cinc cotxes cremats. Els Mossos d'Esquadra tenen indicis que confirmen que aquests incidents han estat provocats de manera intencionada. Divendres passat una cinquantena de nois van cremar nou contenidors. Els joves s'havien concentrat en un acte de suport a un lladre que va quedar malferit mentre la policia el perseguia. S'estudia si els dos actes vandàlics estan relacionats.

Actualitzat
Entre la una i les quatre de la matinada d'aquest diumenge, al municipi de Salt, s'han cremat un total de cinc turismes, dos dels quals han quedat calcinats totalment i tres parcialment.

També han cremat set motocicletes, cinc de les quals del tot. Fonts dels Mossos d'Esquadra han confirmat que els fets són intencionats ja que han trobat vehicles amb els vidres trencats.

Justament divendres un grup d'una cinquantena de joves, la majoria d'ells menors d'edat, es van concentrar davant la policia local com a acte de suport al noi que fa una setmana va caure daltabaix d'un cinquè pis quan intentava escapar de la policia perquè havia robat una moto.

Els joves van protagonitzar actes vandàlics i la jornada va acabar amb tres detinguts i nou contenidors cremats.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir si els fets estan relacionats.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut