Colau demana al PP que cessi Casado: "No necessitem més piròmans"

Colau diu que "perquè hi hagi diàleg hi ha d'haver línies vermelles, i una d'elles és el respecte interlocutor"

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha aprofitat l'homenatge a Lluís Companys per demanar al PP que faci justícia amb la memòria històrica. Colau demana als populars que cessin el seu secretari de Comunicació, Pablo Casado, per la comparació entre Puigdemont i Companys.

En els parlaments institucionals després de l'homenatge al president afusellat pel feixisme, Colau ha honorat la "memòria de tots els represaliats, afusellats, assassinat, torturats, a les víctimes i els seus familiars".

"Un poble que no té memòria no té futur. La democràcia necessita memòria i necessita honorar aquells que van lluitat per tenir democràcia"

En aquest context, l'alcaldessa de Barcelona ha criticat Pablo Caso, a qui ha definit de "piròman".

"Vull interpel·lar el Partit Popular perquè cessi en qualsevol funció de portaveu el senyor Casado. Ha ofès greument la memòria no només del president Companys. Ha ofès la memòria de tots els antifranquistes, dels represaliats i les seves famílies i a qualsevol demòcrata"

Colau ha tornat a demanar diàleg i ha argumentat que "perquè hi hagi diàleg hi ha d'haver línies vermelles, i una d'elles és el respecte  interlocutor".

ARXIVAT A:
Independència
Anar al contingut