Barcelona

Cassolada a Gràcia en suport del Banc Expropiat, però sense aldarulls

Aquest dijous ha estat el quart dia consecutiu de mobilitzacions en protesta pel desallotjament d'aquest local ocupat, però les protestes no han derivat en enfrontaments i destrosses com els dies anteriors

RedaccióActualitzat

Després de tres dies de manifestacions pels carrers del barri de Gràcia de Barcelona, aquest dijous a la nit s'ha convocat a expressar suport al Banc Expropiat, que es va desallotjar aquest dilluns, amb una cassolada a les places del barri, com la de la Revolució. A les 10 de la nit ha començat aquesta cassolada, que ha anat augmentant d'intensitat a mida que passaven els minuts.

Tres quarts d'hora després els manifestants s'han concentrat davant del Banc Expropiat:

Poc després de les 11 de la nit s'ha acabat la cassolada i la gent ha marxat. Aquesta nit no s'han reproduit els incidents de les tres nits anteriors, incidents que van arribar al clímax aquest dimecres i que han generat un intens debat sobre l'actuació de la policia antiavalots i sobre l'actitud agressiva de part de les persones que s'han manifestat en suport del Banc Expropiat.

 

 

Agressivitat cap als periodistes

Mentre informaven en directe de la cassolada des de la plaça de la Revolució, un equip de TV3 ha patit una agressió que ha malmès parcialment la càmera:


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut