Maria Rovira, regidora de la CUP Capgirem Barcelona
Maria Rovira, regidora de la CUP Capgirem Barcelona
Barcelona

La CUP demana a Colau que es pronunciï sobre la "brutalitat policial" a Gràcia

La regidora cupaire Maria Rovira atribueix el desallotjament del Banc Expropiat a la "violència estructural que pateixen les classes populars"

RedaccióActualitzat

A Ada Colau li plouen les crítiques sobre com afronta els aldarulls del barri de Gràcia. Una activista com ella també rep ara pressions des d'una formació anticapitalista. La regidora de la CUP Capgirem Barcelona Maria Rovira ha demanat a l'alcaldessa que "es pronunciï contra la violència policial que s'està exercint i que es trenqui amb el discurs criminalitzador dels moviments socials tant per part de la Generalitat com d'algunes persones de l'Ajuntament".

Rovira ha denunciat la "brutalitat policial" als incidents. Ha acusat els Mossos d'actuar amb "total impunitat" i ha assegurat que la seva formació està "al costat dels qui volen construir vides dignes als nostres carrers". En una compareixença informativa, la regidora ha atribuït el desallotjament del Banc Expropiat a la "violència estructural que pateixen les classes populars". Ha defensat l'espai que ocupava l'entitat com un "espai totalment necessari en un barri que s'està destruint com a conseqüència del model i de la marca Barcelona".

Sobre la possibilitat que hi pugui haver una quarta nit d'aldarulls, la regidora cupaire ha dit: "La responsabilitat és de la Generalitat, veurem si avança en una direcció o en una altra."

El regidor de la CUP Josep Garganté ha participat en les manifestacions de protesta a Gràcia.

 

 

 

Anar al contingut