Primer acte de campanya de Bernie Sanders (Reuters)
Primer acte de campanya de Bernie Sanders (Reuters)

Bernie Sanders comença la cursa per ser el candidat demòcrata a la Casa Blanca

El senador per l'estat de Vermont ha iniciat la cursa per les primàries del Partit Demòcrata amb un acte davant de milers de seguidors a Nova York

RedaccióActualitzat

El senador per l'estat de Vermont Bernie Sanders ha iniciat la cursa per les primàries del Partit Demòcrata amb un acte davant de milers de seguidors a Nova York. Sanders ha cridat a posar en marxa una revolució política que transformi els Estats Units.

Sanders ha promès vèncer el president Donald Trump, a qui ha considerat, textualment, com la "persona més perillosa de la història moderna" dels Estats Units. L'aspirant a la nominació demòcrata, de 77 anys, diu, però, que no tan sols es vol imposar en les primàries primer i a Donald Trump després, sinó que pretén crear un nou model econòmic i un govern per a tothom, i no només per a l'1% més ric.

 

 

Presentació al cor de Brooklyn

Sanders ha fet el seu primer acte de campanya al barri de Brookkly. Tot i ser originari d'aquest barri novaiorquès, Bernie Sanders, de 77 anys, és senador per l'estat de Vermont. El 19 de febrer va anunciar la seva candidatura. De fet, és un dels rostres més veterans i amb més acceptació entre els nombrosos candidats demòcrates que aspiren a disputar la Casa Blanca a Trump en les eleccions del 2020.

Sanders ja va competir el 2016 per la nominació demòcrata a la presidència dels Estats Units en unes primàries que al final es va endur l'exsenadora i ex-secretària d'Estat Hillary Clinton.

 

 

Trump va saludar l'entrada en campanya de Sanders al febrer amb un missatge a Twitter en què anomenava el senador "el boig Bernie", en to de burla, i li desitjava el millor.

ARXIVAT A:
Estats Units
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut