El candidat demòcrata a la presidència dels Estats Units, Bernie Sanders
El candidat demòcrata a la presidència dels Estats Units, Bernie Sanders (Reuters)

Bernie Sanders es tornarà a presentar a les presidencials dels demòcrates el 2020

El senador per Vermont va perdre la carrera contra Hillary Clinton en les eleccions del 2016

RedaccióActualitzat

Als 77 anys, el senador nord-americà Bernie Sanders tornarà a presentar-se a les primàries per representar el Partit Demòcrata en les pròximes eleccions als Estats Units, que es faran al novembre del 2020.

Sanders, que representa l'espectre més d'esquerra dins del partit del ruc, va ser derrotat per l'exsecretària d'Estat Hillary Clinton en les presidencials de l'any 2016. Tot i això, Clinton va perdre els comicis contra el republicà Donald Trump.

En una entrevista a la Ràdio Pública de Vermont (VPR), estat pel qual és senador, Sanders s'ha mostrat amb ganes de començar la campanya:

"Volia que el poble de Vermont fos el primer a saber-ho. El que prometo fer, quan treballi per a tot el país, és portar els valors que tots nosaltres a Vermont estem orgullosos de tenir: la confiança en la justícia, la comunitat, la política de base, les reunions municipals. Això és el que portaré a tot el país."

Segons apunten alguns analistes, Sanders hauria estat més bon candidat que Clinton per liderar el Partit Demòcrata en les passades eleccions.

 

ARXIVAT A:
Estats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut