Un concert recent d'Ariana Grande a Nova York (Reuters)
Un concert recent d'Ariana Grande a Nova York (Reuters)
Manchester

Ariana Grande suspèn la gira després de l'atac de Manchester

"Des del fons del meu cor, ho sento molt. No tinc paraules", ha dit la cantant nord-americana en el seu compte de Twitter

RedaccióActualitzat

Ariana Grande ha suspès la gira "Dangerous Woman Tour", arran de l'atemptat suïcida un cop acabat el seu concert a Manchester. És una decisió que ha anunciat la web especialitzada en espectacles TMZ. La cantant nord-americana havia d'actuar dijous i divendres a Londres. El mes vinent, el 13 de juny, tenia programat un concert a Barcelona, al Palau Sant Jordi.

En un tuit a les xarxes, l'artista ha dit que estava desfeta, que no tenia paraules i que estava molt trista:

 

 

Grande té 23 anys. És un fenomen social entre els adolescents de tot el món, una de les estrelles pop de l'actualitat que arrossega més fans, amb desenes de milions de seguidors a les xarxes socials. Té 106 milions de seguidors a Instagram, per sobre de Taylor Swift i Beyoncé, amb 102 milions. Només la supera Selena Gómez, amb 120 milions.

 

 

Ariana Grande va néixer a Florida, dins d'una família d'origen italià. Va debutar com a actriu l'any 2008 amb el paper de Charlotte al musical «13» de Broadway. Això li va permetre obtenir el primer dels seus molts reconeixements en la seva carrera artística, quan la National Youth Theatre Association Awards la va premiar amb el guardó a la millor actriu de repartiment, pel seu paper en el musical.

És una cantant que es caracteritza pel seu look adolescent, amb una cua de cavall, botes per damunt dels genolls, vestits curts i una veu aguda i potent alhora.

Molts cantants de la seva òrbita musical han condemnat l'atemptat a través dels seus comptes de Twitter. Aquests són els missatges enviats per Taylor Swift, Justin Bieber, Selena Gómez, Miley Ray Cyrus i Bruno Mars.

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut