Palma

Antich diu que l'elevada fiança imposada a Matas demostra la gravetat dels delictes que se li imputen

El president del Govern Balear, Francesc Antich, considera que l'elevada fiança de 3 milions d'euros imposada a Jaume Matas si vol evitar la presó demostra la gravetat dels delictes que presumptament va cometre el seu predecessor i que la corrupció va arribar a la cúpula del poder. Antich ha demanat a totes les forces polítiques, i "molt especialment al PP", que actuïn amb humilitat per arribar al màxim d'acords perquè aquesta legislatura marqui un abans i un després respecte a aquestes formes de gestionar i s'estableixin mesures de transparència.

Actualitzat
Antich també ha comentat que la fiança establerta pel jutge demostra que l'Estat de dret està funcionant i que quan les coses es fan com no toca té una repercussió."

Des d'Unió Mallorquina han demanat que es deixi treballar a les instàncies judicials "que estan investigant i determinaran innocències i culpabilitats", mentre que Esquerra Unida de Palma ha reclamat "fets i no paraules" al PP que demostrin que rebutgen "amb contundència" la corrupció.

Per la seva part, el portaveu del Bloc per Mallorca, Biel Barceló, ha considerat "vergonyosa" l'actitud del PP. Segons ha dit, no han estat a l'alçada de les circumstància perquè ha esperat que fos Matas el que presentés la suspensió de militància.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut