El sostre del pavelló ha cedit a causa de les fortes ventades

Almenys 13 morts a l'Argentina en enfonsar-se el sostre d'un poliesportiu per una tempesta

Es tem que hi pugui haver més víctimes per la tempesta elèctrica i les fortes ventades que afecten la província de Buenos Aires

RedaccióActualitzat

Almenys 13 persones han mort a l'Argentina quan el sostre d'un pavelló esportiu s'ha enfonsat aquest dissabte mentre s'hi feia una competició de patinatge.

El nombre de víctimes podria ser més gran, perquè els equips encara treballen entre la runa del recinte.

Els fets han passat a la ciutat portuària de Bahía Blanca, a la província de Buenos Aires, on s'ha decretat l'alerta taronja per una forta tempesta.


Amb aparell elèctric i ventades de més de 150 quilòmetres per hora, ha fet caure arbres, moltes torres elèctriques i ha causat danys en molts edificis.

S'ha decretat l'alerta taronja a la província de Buenos Aires

Federico Susbielles, intendent de Bahía Blanca, ha demanat a la ciutadania que extremin la prudència i que no surtin al carrer.


El president de l'Argentina, Javier Milei, ha lamentat "profundament" la mort de persones i ha reiterat la necessitat que els habitants de la zona afectada pel temporal es quedin a casa.

Tempestes elèctriques i fortes ventades afecten la província de Buenos Aires

S'ha constituït un comitè de crisi integrat per autoritats locals, provincials i nacionals per donar assistència a les víctimes i avaluar els danys.

ARXIVAT A:
MeteorologiaArgentina
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut