Madrid

Aguirre accepta la dimissió del conseller d'Esports i del director del mercat de Puerta de Toledo

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha acceptat la dimissió del conseller d'Esports, Alberto López Viejo, i del director general del mercat de Puerta de Toledo i exalcalde de Majadahonda, Guillermo Ortega. La mateixa Esperanza Aguirre ha estat l'encarregada d'anunciar les dues dimissions, a la vegada que ha negat que López Viejo estigui "implicat en la trama" de corrupció que investiga el jutge Baltasar Garzón. "Ha dimitit perquè no es confongui la trama amb la il·luminació i el so dels actes de la Comunitat de Madrid".

Actualitzat
L'exconseller d'Esports ha contractat les empreses que està investigant el jutge de l'Audiència Nacional, Baltasar Garzón, relacionades amb una suposada trama de corrupció urbanística. Alberto López Viejo no ha fet res "il·legal" o "irregular". Totes les contractacions de la Comunitat de Madrid són legals i estan avalades per "informes d'intervenció", ha dit la presidenta, que ha agraït a López Viejo la seva maduresa política per haver deixat el seu càrrec. "Els madrilenys poden estar tranquils perquè la transparència i la responsabilitat, mentre jo sigui presidenta, seran senyes d'identitat d'aquest govern", ha afegit Aguirre.

Aquestes dues dimissions s'han fet públiques després que un altre dels possibles implicats, l'alcalde de Boadilla del Monte, Arturo González Panero, s'hagi negat a dimitir, en contra del que havia anunciat el líder del PP, Mariano Rajoy.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut