Veïns de Sant Andreu i amants dels trens han volgut dir adeu a l'últim comboi (CCMA)

Adeu emocionat a l'últim tren que ha circulat per la històrica estació de Sant Andreu Comtal

En servei des del 1854, serà substituïda per una nova estació subterrània. Aquesta mitjanit hi ha circulat l'últim comboi

RedaccióActualitzat

Aquesta mitjanit hi havia una activitat inusual a l'estació de Sant Andreu Comtal. Un grup de persones del barri i amants dels trens s'hi han reunit per veure sortir l'últim comboi que hi ha circulat després de 168 anys.

La nova estació, soterrada, entrarà en funcionament diumenge de la setmana que ve, quan està previst que acabin els treballs de reordenació de les vies de l'R2 nord i l'R11.

De fet, durant tot el divendres ja hi ha anat passant gent que volia fer fotos de l'estació abans que quedi tancada definitivament.

Entre els testimonis del moment històric hi ha l'Alfred Puig, de l'Agrupament Ferroviari de Barcelona, que explica que Sant Andreu Comtal és l'estació en servei més antiga d'Espanya i, segurament, de tot Europa. 

L'Albert Vila Jané, veí de Sant Andreu, emocionat, explica que ja era al llit i s'ha llevat expressament per veure sortir l'últim tren, que s'ha acomiadat fent sonar el xiulet.

Aquesta és la crònica de l'últim tren que ha passat per l'estació històrica de Sant Andreu Comtal:

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públic
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut