Barcelona

Adéu a l'independentisme combatiu i alegre

La família i els amics més pròxims de Muriel Casals celebren avui un funeral en la intimitat

RedaccióActualitzat
Continuen les mostres de condol per Muriel Casals. Des de la mateixa ciutadania, des del món de la política, el de la cultura o la docència, s'han anat repetint les mostres de condol, un cop aquest diumenge es va confirmar la seva mort.

La família de Muriel Casals ha comunicat el seu desig de fer una cerimònia de comiat de caràcter íntim i privat. El Parlament sí que acollirà un acte d'homenatge i reconeixement públic de la diputada de Junts pel Sí, com ha demanat Òmnium Cultural, que possiblement es farà dijous d'aquesta setmana.

Per la seva banda, Junts pel Sí té la intenció de convocar els pròxims dies un acte de comiat obert a la societat.

Amb Muriel Casals desapareix una de les peces clau de la gènesi del procés sobiranista, la dona de caràcter dialogant i conciliador, que com a presidenta d'Òmnium va impulsar el 2010 la manifestació contra la retallada de l'Estatut. 

Economista i professora a la UAB, no ha pogut superar el traumatisme cranioencefàlic que es va fer el 30 de gener, quan la va atropellar una bicicleta a Barcelona. Des de llavors estava ingressada al Clínic, i els últims dies havia empitjorat el seu estat de salut.


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut