Nova York

Carod viatja a Nova York per obrir una nova delegació de la Generalitat

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, comença aquest dilluns un viatge a Nova York per obrir una nova delegació del govern a l'estranger. L'acompanyen l'expresident català Pasqual Maragall i l'expresident del Parlament Joan Rigol. Aquesta és la quarta delegació que obre la Generalitat després de la posada en marxa de les de Berlín, Londres i París. L'expresident Jordi Pujol també ha estat convidat a assistir-hi però ha al·legat problemes d'agenda, encara que ha volgut mostrar el seu suport a l'acció exterior de la Generalitat.

Actualitzat
La delegació del govern català als Estats Units i l'Amèrica del Nord serà a Manhattan i estarà dirigida per Andrew Davis, doctor en Filosofia per la Universitat de Nottingham. El Departament de la Vicepresidència també preveu obrir altres delegacions a la Xina i l'Amèrica del Sud.

Durant el viatge d'una setmana Josep-Lluís Carod-Rovira es reunirà amb l'oficina d'enllaç de la UNESCO amb l'ONU, amb la Fundació de les Nacions Unides per a les Dones (UNIFEM) i amb la Port Authority de Nova York i Nova Jersey. També rebrà la comunitat catalana de la ciutat.

Anar al contingut