Un paisatge desolat de Barcelona a "Els últims dies"
Un paisatge desolat de Barcelona a "Els últims dies"
Dimarts, a les 23.15, al 33

Una Barcelona apocalíptica, al cicle "33 i cinema fantàstic"

Dos homes han d'unir forces per trobar la nòvia d'un d'ells en una Barcelona desesperada

El cinema fantàstic arriba al 33 durant el Festival de Sitges. Àlex i David Pastor, els directors del film, van voler enfrontar a "Els últims dies"  la humanitat amb una nova realitat propera a la fi del món, on regna el caos. Segons expliquen, "l'home s'ha dedicit a modelar la naturalesa segons els seus capricis i les seves conveniències, però no s'hi ha adaptat. Ara és la natura qui, d'alguna manera, obliga l'home a recuperar les seves arrels i a tornar a la terra." José Coronado i Quim Gutiérrez protagonitzen aquest llargmetratge situat en una Barcelona com mai havíem vist. 

L'acció se situa al 2013. Una misteriosa i opressiva forma d'agorafòbia s'estén pel món i fa que la població es quedi tancada a l'interior dels edificis. S'inicia així una batalla per a la supervivència de conseqüències imprevisibles per al futur de la humanitat. En una Barcelona apocalíptica, en Marc emprèn una odissea a la recerca de la Júlia, la seva parella desapareguda i embarassada.

És una coproducció de Rebelión Terrestre, Morena Films, Antena3 Films, Televisió de Catalunya, i Les Film Du Lendemain amb el suport de l'ICEC, l'ICAA i Eurimage. La pel·lícula va ser guanyadora de 7 premis Gaudí el 2014.

TV3 i Catalunya Ràdio també acostaran el Festival de Sitges a la seva audiència a través d'aquest especial web Sitges 2016.

 

FITXA TÈCNICA:

Direcció i guió: Àlex i David Pastor
Direcció de fotografia: Daniel Aranyó
Música: Fernando Velázquez
Intèrprets: Quim Gutiérrez (Marc), José Coronado (Enrique), Marta Etura (Julia), Leticia Dolera (Andre) i Iván Massagué (Lucas)

Anar al contingut