Página inicial de TV3
Página inicial de TV3
Amb 411.000 espectadors únics el maig

TV3, líder en consum de vídeo a internet

Catalunya Ràdio i TV3 lideren les audiències d'internet en l'àmbit català, segons dades de comScore

TV3 és la televisió més vista i és líder en consum de vídeo i Catalunya Ràdio, líder de la ràdio en català a internet. Per grups, la CCMA és el grup audiovisual amb més consum de vídeo a Catalunya.

Aquest mes de maig, TV3 és líder a Catalunya pel que fa a consum de vídeo en la categoria de "TV", amb 411.000 espectadors únics, segons dades de comScore Video Metrix. En segon lloc, i a força distància, hi ha Tele 5, amb 301.000 espectadors únics.

Catalunya Ràdio també és líder a internet en l'àmbit de la ràdio en català. El nombre de visitants únics mensuals s'ha situat en 83.000 a Catalunya, segons dades de comScore MMX.

La CCMA, com a grup audiovisual, és el que té més espectadors únics en consum de vídeo a Catalunya en la categoria "Entertainment", per davant de Mediaset, Atresmedia i RTVE, amb 412.000 usuaris únics, segons dades de comScore Videometrix. L'audiència web de la CCMA obté, aquest maig, una cobertura del 13,8% amb 561.000 visitants únics.

Les dades de comScore MMX i comScore Videometrix només tenen en compte el consum a través d'ordinadors, és a dir que no inclouen el consum de dispositius mòbils, tauletes ni TV connectada.

 

Anar al contingut